Headers ohio bruiloft 1

theboathouse1De nieuwste evenementenlocatie van Rotterdam
Begin april 2016 opent The Boathouse Kralingen haar deuren aan het strand van de Kralingse Plas.
Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw zal worden ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam.
De locatie leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen en luxe familiefeesten tot 450 personen. Het gebouw krijgt een stoere en robuuste uitstraling.
Hiermee is het geschikt voor een grote diversiteit aan familie en zakelijke evenementen.

Geweldige indeling voor zaalverhuur
Het evenementencomplex bestaat uit een begane grond, tussenverdieping en bovenverdieping en is beschikbaar voor zaalverhuur.
Vanuit alle verdiepingen is er door de volledig glazen pui een sprookjesachtig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos.
De ruimtes kunnen door deze opzet eenvoudig in delen gebruikt worden. Daarmee is de locatie goed aan te passen aan een evenement met verschillende onderdelen zoals receptie, diner en feest.

De faciliteiten
De locatie heeft een professionele state-of-the-art licht- en geluidsinstallatie in huis. Ook de cateringmogelijkheden zijn eindeloos.
Een barbecue, aangeklede borrel, walking dinner of buffet zijn allen mogelijk met een grote groep.
Direct nabij het gebouw is een ruime parkeergelegenheid ter beschikking voor de gasten.

theboathouse 2De capaciteit
De locatie heeft in totaal 600m2 oppervlakte verdeeld over 3 verdiepingen. Afhankelijk van de set-up kunnen we hier maximaal 450 gasten ontvangen.

Trouwlocatie, bruiloften en familiefeesten
The Boathouse is de nieuwste trouwlocatie van Rotterdam. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor bruiloften waarbij alle momenten van deze belangrijke dag, inclusief de huwelijksvoltrekking, op dezelfde locatie kunnen plaatsvinden. Daarnaast is het Kralingse Bos een geweldige plek voor de fotograaf om trouwfoto's en familiefoto's te maken.

Combinatie events met outdoor activiteiten
Ook voor andere grote familie-evenementen zoals recepties, verjaardagen of bijzondere condoleances is de ruimte zeer passend. The Boathouse is door zijn opzet zeer geschikt voor deelactiviteiten. Denk aan familie evenementen gecombineerd met leuke outdoor activiteiten zoals zeilen, kajakken, suppen of klimmen.

Meer weten over deze locatie : website boathouse