Headers ohio bruiloft 1

HET KASTEEL VAN RHOON
Het Kasteel van Rhoon is een romantische en vorstelijke locatie met tal van mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen en bijzondere gebeurtenissen.

Zeven prachtige kasteelzalen bieden plaats aan gezelschappen van 10 tot 400 personen. Bent u op zoek naar een locatie voor een groot evenement of bent u juist met een klein gezelschap, bij ons bent u aan het juiste adres. Meesterkok Aart van den Hoek en chef kok Michael Verboom staan garant voor culinair genieten op topniveau!

Kasteel van Rhoon EmpirezaalEMPIREZAAL
De Empire zaal met haar klassiek rode muren, kroonluchters, een antieke houten vloer, prachtige glas-in-loodramen in combinatie met moderne bloemstukken en schermlampen kunnen we met recht een koninklijke zaal noemen.
Deze ruimte is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 200 personen. De sfeervolle en indrukwekkende Empire zaal wordt gebruikt voor o.a. feestelijke diners, recepties, ontvangst met aperitief maar is ook zeer geschikt voor een feest met een DJ of band omdat de zaal uitstekend geïsoleerd is.

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 200 personen? Dat is geen enkel probleem, omdat we diverse andere naastgelegen kasteelzalen in kunnen zetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kasteel van Rhoon KerkzaalKERKZAAL
De Kerkzaal is van oudsher de zaal waar vele huwelijken voltrokken worden. De hoge ramen zorgen voor een prachtige lichtinval, het plafond van antieke balken en de houten vloer geven warmte en sfeer aan deze kasteelzaal. De strak gestukte muren geven een moderne strakheid aan deze ruimte.
De zaal wordt – passend bij de gelegenheid – natuurlijk aangekleed met grootse en bijzondere bloemstukken en de mogelijkheden zijn legio: een groots diner of feestelijke lunch waarbij alle mogelijke tafelopstellingen mogelijk zijn, een huwelijksvoltrekking, een ongedwongen buffetdiner met sta tafels en kleiner zitjes of een zakelijke of particuliere receptie. Alles is mogelijk!
Deze zaal is geschikt voor gezelschappen van 30 tot 250 personen.

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 250 personen? Dat is geen enkel probleem, omdat we diverse andere naastgelegen kasteelzalen in kunnen zetten.