Headers ohio bruiloft 1

TrouwvervoerAls een koningspaar naar het stadhuis, dat kan met onze Trouwauto en Limousine Service.

Met een te gekke VIP-limousine,een chique Rolls Royce of Bentley met al hun comfort. In deze unieke trouwauto's voelt u zich op die dag een vorst. Onze Trouwauto en Limousine Service staat garant voor uniek, romantisch, gezellig en verzorgd trouwvervoer.

Alle auto's zijn inclusief chauffeur, die u naar het stadhuis, kerk of andere lokatie naar uw keuze zal rijden. Bloemen voor uw trouwauto kunnen afgestemd worden op uw bruidswerk.

trouwauto witte limousineDe nieuwe luxe limousine, model Lincoln Towncar 2002 voorzien van alle luxe en comfort. Dit model is beschikbaar in een zwarte en in een witte uitvoering, inclusief airconditioning, bar, hifi, en tv.

trouwauto silvershadowIn 1965 presenteerde Rolls-Royce deze Silver Shadow als een van de meest innovatieve auto van zijn tijd. In deze koninklijke Rolls-Royce voelt u zich als een vorst.

trouwauto bentley s1In een klassieke Bentley rijdt u in stijl. De witte S1 uit 1959 is bijzonder geschikt voor de huwelijksdag.

trouwauto bentley mk4In de Bentley Mark IV rijdt u in onvervalste klassieke Engelse stijl. Deze chique zilvergrijze MarkIV uit komt uit 1949.