Headers ohio licht en geluid

Wilt u comfort bieden aan het publiek dan kiest u voor de klapstoel tribune. Deze tribunes bestaan uit kunststof stoeltjes en zijn te bouwen in de meest uiteenlopende breedte- en dieptematen.
Net wat de beschikbare ruimte is voor de tribune of hoeveel mensen u wilt laten zitten.

Indien u de tribune achter zittend of staand publiek wilt plaatsen, en bang bent dat de onderste rijen weinig of geen zicht hebben op de voorstelling, dan hebben wij ook hiervoor een oplossing wij kunnen
dan de gehele tribune verhogen. Dit heeft als voordeel dat alle rijen een even zo goed zicht hebben, zonder last te hebben van het publiek voor de tribune.

Tijdens Koningsdag in Dordrecht hebben we de tribune geplaatst aan de overkant bij de gemeente Zwijndrecht voor genodigde. Een echte V.I.P tribune waardoor de gasten goed zicht hadden van wat zich op het water en aan de overzijde plaats vond.

Ohio Tribune Zwnd 7Ohio Tribune Zwnd 5Ohio Tribune Zwnd 1 

 Voor de gemeente Rotterdam tijdens de Final in sportpaleis Ahoy hebben wij rond het Centre Court en bij diverse andere activiteiten een tribune geplaatst. Deze stond in een U vorm waardoor voor alle scholieren er een plaats was met goed zicht op wat er zich op het Centre Court af speelde. Geluid en licht werden hier ook door ons verzorgd.

m Ohio Tribune.Ahoy 2 m Ohio Tribune.Ahoy 6Ohio Tribune Ahoy