Headers ohio licht en geluid

Stroom
FL StroomOhio regelt compleet aangelegde stroomnetwerken, maar ook losse aggregaten en verdeelkasten met bekabeling als tijdelijke mogelijkheid of noodoplossing. Of het nu gaat om de stroomvoorzieningen van een evenement, festival, beurs of theatertour, wij denken met u mee over de best passende mogelijkheden zodat u over een optimale energievoorzieningen beschikt welke precies aansluit bij uw specifieke gebruikerseisen.

Evenementen stroom
Onze leverancier is ruim 20 jaar vaste partner voor vele evenementen in Nederland als het gaat om een betrouwbare stroom voorzieningen.
Zij weten dat u als organisator, naast de juiste materialen ook een goede service verwacht.
Om het gewenste resultaat te bereiken werken wij altijd samen: met onze oplossingen op maat beschikt u altijd over goede materialen, voorzieningen en service.
Tijdens en na het installeren staan onze vakkundige servicemonteurs 24 uur per dag voor u klaar om mogelijke storingen te verhelpen of het netwerk snel uit te breiden.

FL aggregaatAggregaten
Ohio regelt diverse typen betrouwbare dieselgeneratoren inclusief bekabeling.
Alle aggregaten zijn voorzien van diverse stroomaansluitingen waardoor zij flexibel inzetbaar zijn op locatie.
De meeste van onze aggregaten zijn voorzien van een grote dieseltank, waardoor zelden een externe tank nodig is.
Dit scheelt handling, transport, ruimte en kosten.
Onze generatoren kunnen ook als synchroonset worden geleverd.

FL verdeelkastenVerdeelkasten
Bij Ohio kunt u terecht voor een breed assortiment aan gekeurde verdeelkasten van 32 tot 600 ampère met alle mogelijke lengtes aan bekabeling.
Iedere opdracht vraagt immers om een eigen oplossing. Op de ene locatie is vooral krachtstroom nodig, op een andere is een grote diversiteit aan aansluitingen gewenst.
Maar ook kunt u duidelijke wensen hebben met betrekking tot het formaat van een verdeelkast.
U kunt de verdeelkasten zelf bij ons ophalen, maar wij bieden ook transport en montage.

Rubbermatten/kabelgoten
Het stroomnetwerk mag ook na de installatie geen gevaar opleveren voor publiek en/of medewerkers.
FL rijplatenBovendien moet er vaak nog zwaar transport over de kabels heen kunnen rijden. Om dit mogelijk te maken verhuurt Ohio een grote voorraad kabelgoten en rubbermatten, met onder meer yellow jackets in verschillende maten. Deze zijn te huur voor korte en lange termijn. Of u nu bescherming zoekt voor een enkel kabeltje of voor een power-lockrun, onze leveranciers  hebben het in hun magazijn.

Groene Stroom
Ohio stelt graag met u een energieplan op waarin de totale energiebehoefte van uw evenement is vastgesteld.
Door uw energieverbruik in kaart te brengen kunnen wij u een passend advies geven op energiebesparende maatregelen en de juiste aggregaten inzetten met afdoende vermogen.
Hierdoor kan u de CO2 footprint van uw evenement beperken en bovendien geld besparen op dieselkosten.