Headers ohio dj en thema

Oktoberfest populair in Nederland

Birschel zegt verder: 'Daarbij houden Nederlanders van gezelligheid en de lange tafels en het bier drinken sluiten erg aan bij de beleving van wat Nederlanders gezellig vinden. Het lijkt sterk op hoe Nederlanders voerbaltoernooien vieren, met veel bier, verkleden en gezelligheid'.

Oktoberfest DirndlBenodigdheden voor een goed feest

Het allerbelangrijkste op het Oktoberfest is toch wel het bier. Tijdens het Duitse Oktoberfest wordt er zo'n 7,5 miljoen liter bier weggeklokt. Daarnaast gaat er nog eens 152 duizend liter alcoholvrij bier doorheen. Zorg er dus voor dat er genoeg bier aanwezig is.

Kleding 

Vrouwen horen tijdens het Oktoberfest een dirndl te dragen. Dat is zo'n jurkje waar het decolleté erg goed zichtbaar is. De strik om de middel zegt iets over de burgerlijke stand van de dame: hangt de strik links dan is ze vrijgezel, hangt de strik rechts dan is de vrouw bezet.

Mannen dragen tijdens het Oktoberfest een lederhosen. De borduursels op de broek of riem geven aan uit welke streek de man komt. De bretels mogen absoluut niet ontbreken bij de outfit, evenals de brede riem en de kniekousen.

Eten-drinken

Waar bier is, is eten. Ook tijdens het Oktoberfest is eten dus erg belangrijk. Uiteraard mag de Duitste Bratwurst niet ontbreken op het feest. Andere etenswaren die populair zijn op het Oktoberfest zijn kippen, ossen, zuurkool en kaasnoedels.

De traditionele krakelingen, oftewel Pretzels, mogen absoluut niet ontbreken tijdens het feest.

Om het feest helemaal compleet te maken moet ieder aan lange tafels zitten met de potten bier voor de neus.

Oktoberfest Entertainment

Een DJ die Schlagermuziek draait, zet maar op en feesten maar!
Een goede act tijdens het feest zoals een Schlager zanger(es) maakt het feest compleet.

OVERZICHT OKTOBERFEST ENTERTAINMENT >

Compleet verzorgd themafeest

Ohio heeft alles in huis om dit Oktoberfest feest compleet voor u te verzorgen, inclusief decoratie / DJ / entertainment / catering.

m Oktober fest 5m Oktober fest 3m Oktober fest 1