Headers ohio entertainment

Ze kwam op zeer jonge leeftijd vanuit Suriname naar de grote stad Rotterdam. En werd de allereerste winnaar van de Soundmixshow in hetzelfde jaar dat Gerard Joling derde werd. Na de Soundmixshow van Hennie Huisman kreeg ze de kans om zich als artiest en tekstdichter verder te ontwikkelen, ook maakte zij in deze succesvolle periode een aantal belangrijke keuzes in haar leven. Als backingvocal van de legendarische Boney M reist ze de hele wereld rond en geniet volop van het leven. Na jaren coachen en begeleiden van diverse artiesten is Glenda nu weer terug bij de basis, bij zichzelf. 

Naast solo-optredens verzorgt Glenda ook optredens met een live band, die is opgebouwd rondom deze Rotterdamse "soundmixwinnares". Het reportoire van de live band bevat covers met een hoog rock gehalte, maar ook vleugjes funk, soul en blues. Ook heeft de band een aantal eigen geschreven nummers in het reportoire, die zeker het beluisteren waard zijn. 

Glenda's band bestaat uit 4 enthousiaste en ervaren muzikanten die de drums, bas, en gitaar bespelen. De band kan worden aangevuld met extra backing vocals.

 

Prijs-indicatie: Tussen € 600 - € 1.000 - Tijd: 1 x 30 Minuten - Geluid: Tot max. 250 personen