Headers ohio entertainment

Met Raymond wordt uw feest of evenement een succes

Met deze allround zanger wordt iedere gelegenheid een succes.

Of het nu uw bedrijfsfeest is of een jubileum, uw huwelijksfeest, een receptie, herdenking of plechtigheid, Raymond van Elburg is de veelzijdige zanger die uw gelegenheid compleet maakt.

Raymond is de zanger bij uitstek voor uw diner dansant en beschikt over een uitgebreid repertoire van Easy Listening, American Songbook en Jazz Standards. Maar, als u een meer swingende party wilt geven is Raymond van Elburg ook uw zanger: met Disco, Zuid-Amerikaans, Rock & Roll en oude en nieuwe popmuziek weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen.

Raymond is een zanger met een prettige warme stem en veel ervaring.

Hij werkte als leadzanger in verschillende professionele All-Round orkesten, zowel op bruiloften maar vooral ook op de wat 'sjiekere' gelegenheden zoals de betere hotels, schepen en grote bedrijfsfeesten. Raymond heeft een zeer breed repertoire.

Met deze achtergrond en ervaring is Raymond een nieuwe weg ingeslagen. Hij heeft er voor gekozen om, naast het zingen in een band ook met orkestbanden te werken. Het grote voordeel daarvan is de eenvoud: met hoge kwaliteit te kunnen werken ook als er slechts beperkte ruimte is.

"Vloeiend, ontspannen en passend bij de gelegenheid"

Raymond is een allround zanger. Hij is thuis in verschillende genres en heeft een breed repertoire. Minstens zo belangrijk is dat hij zijn repertoire altijd aanpast aan de wensen  van zijn publiek.

Bij de ene gelegenheid zingt Raymond liedjes van Michael Bublé, Frank Sinatra en Nat King Cole. Bij andere gelegenheden zingt hij weer POP, Dance SOUL & DISCO Classics of Nederlandstalig. Afhankelijk van de sfeer, wensen en gelegenheid.

Waar mogelijk combineert Raymond het liefst verschillende stijlen in het belang van de variatie.  AVONDVULLEND (Tip: nostalgische Kerstmuziek

 

Prijs-indicatie: Tussen € 600 - € 1.000 - Tijd: Avondvullend - Geluid: Tot max. 250 personen