Headers ohio entertainment

Tiga is een akoestische band uit Dordrecht. Met z'n drieën brengen ze een toegankelijk repertoire ten gehore. Mirna Bletterman, Roy Lapré en Herman Muller laten bekende klassiekers horen in een akoestisch jasje. Van elke gelegenheid weten ze een gezellige gebeurtenis te maken.

Roy (geb. 1950) draait al jaren mee in het muzikale circuit. Samen met zijn broers speelt hij in de jaren zestig in het bandje The Revengers, een Indorock bandje à la The Shadows. Daarna wordt hij landelijk bekend als gitarist in Smash '68, een soulgeoriënteerde band. Via The Hearts Of Soul en Anaconda komt hij in de jaren zeventig in een ander circuit terecht, met het dansorkest The Drifting Five begeleiden ze bekende artiesten zoals Bonnie St. Claire en Lee Towers. Hij blijft dicht bij zijn roots door als gitarist in de Entertainers indische artiesten als Tante Lien en Anneke Grönloh te begeleiden. Vandaag de dag speelt Roy nog steeds in verschillende formaties als allround-gitarist.

Mirna Bletterman

Mirna Bletterman (geb. 1963) begon als gospelzangeres, maar maakte al snel de overstap naar de populaire muziek.
Ze schitterde in diverse bandjes als zowel lead- als backing vocals. Ook muziekstromingen als soul, funk rock en blues hadden haar interesse. Eind jaren negentig trad ze toe tot een groot popkoor waar ze tot voor kort veel tijd instak. Naast de zang beheerst ze ook Indonesische dans en speelt de Indonesische fluit (suling). Haar indonesische achtergrond en muzikaliteit komen samen in de band waar funk en fusion wordt gecombineerd met oosterse invloeden. In Tiga kan ze ook haar passie kwijt.


Herman Muller

Herman (geb. 1950) begon in de jaren zeventig als percussionist bij de Dordtse band Joe Boston. Zijn passie voor de percussie heeft hij al die jaren ontwikkeld door in diverse bands te spelen. Hij speelde in bands als Anaconda, Fat Grin en Snowflake en trad op als gastpercussionist bij diverse studio-projecten. Tot op heden wordt Herman vaak gevraagd als gastmuzikant. Samen met Roy speelt hij ook in de heropgerichte psychedelic groep Snowflake.

 

Prijs-indicatie: Tussen € 600 - € 1.000 - Tijd: In overleg - Geluid: Tot max. 250 personen