Headers ohio entertainment

Joyride bestaat inmiddels al weer meer dan 15 jaar en is in basis een allround duo met de zanger/gitarist/entertainer René Bes en de zangeres/entertainster Marthy Karsten. Wij zijn niet alleen qua prijs aantrekkelijk, maar hebben door onze compacte apparatuur ook weinig ruimte nodig om op te kunnen treden.
Wij brengen live muziek en entertainment op uw bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, personeelsfeest, verenigingsfeest, diverse andere soorten van evenementen en uiteraard ook bruiloft muziek voor uw bruiloftsfeest.
Wij treden in basis op als een allround duo, maar hebben daarnaast ook de mogelijkheid tot een eventuele toevoeging van spetterende en unieke showsets met interactieve show en entertainment elementen.
Joyride brengt allround repertoire door de jaren heen, dus muziek uit de jaren 60, 70, 80, 90 als ook wat actuele hits en Nederlandstalige muziek. Wij werken niet met standaard sets, maar spelen in op waar er qua muziek behoefte aan is, waarbij verzoekje uiteraard altijd van harte welkom zijn.
Gezien ons repertoire kunnen wij eigelijk ieder soort van feest of evenement verzorgen, of dit nu een feest of bruiloft is met veel jonge mensen of bijvoorbeeld een 25 of 40 jarige bruiloft waarbij de leeftijd iets hoger ligt. Kortom: voor zowel jong als oud hebben wij passend repertoire, wat altijd aanslaat.
Wij zijn ook prima in staat een dusdanige geluidsopbouw te hanteren, dat ook de ouderen die op het feest aanwezig zijn ons geluid niet als storend zullen ervaren.

 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: In overleg - Geluid: Tot max. 250 personen