Headers ohio entertainment

 

 

Over Shirley & Jason

Shirley:
Het verleden van Shirley Taylor: zij wist op 17 jarige leeftijd de landelijke talentenjacht Famous in Scheveningen te winnen. Haar talent werd toen al (h)erkend. Met haar gouden stem en haar stralende lach wist zij de jury toen al te veroveren. Dit was het begin van haar zangcarrière. 

Nu een paar jaar later is Shirley al niet meer weg te denken uit de showbusiness. Zij heeft inmiddels een uitgebreid en gevarieerd repertoire opgebouwd en is in staat een avondvullend showprogramma te brengen. Shirley is een bescheiden persoonlijkheid, maar op de bühne verandert zij in een allround artieste.

Jason :

Het verleden van Jason Gilbert: is al heel zijn leven bezig met alles wat rond om muziek leeft.
Als je met Jason spreekt en hem hoort zingen hoor je zijn gedrevenheid en gevoel voor muziek. Op zijn 4e zat hij al uren op het podium te staren naar zijn vader die de klanken van de Indorock liet klinken, de wel bekende The Eastern Aces .
Begin jaren ‘90 is hij begonnen met gitaar spelen en schroomt hij niet om andere instrumenten uit te proberen. Door optredens met zijn Rockabilly band in binnen- en buitenland, solo optredens en musicals heeft Jason zich ontwikkeld tot allround artiest, en is niet meer van het podium af te krijgen
Hun achtergrond en passie voor muziek heeft deze twee allround artiesten bij elkaar gebracht

Shirley Taylor & Jason Gilbert nu samen:
Hun optreden samen zal u overtuigen wat muziek maken is, samen zang, passie voor muziek en interactie met het hele publiek neemt u mee in een waar muzikaal avontuur. Zij zingen een combinatie van Old time Favorites '50, '60, '70, '80, '90, '00 en '10, Nederlandstalig maar natuurlijk ook de huidige TOP40 ontbreekt er niet aan.
Door het uitgebreide repertoire is het muzikale duo Shirley Taylor & Jason Gilbert geschikt voor elke gelegenheid. 

 

 

Prijs-indicatie: Prijs is op aanvraag - Tijd: Avondvullend - Geluid: Tot max. 250 personen