Headers ohio entertainment

 

 

Feestzangers & Feest zanger har & Bar zijn de feestartiesten voor op uw feest, want feestzangers Har & Bar zijn de zangers die uw feest onvergetelijk gaan maken, want zodra Feestzangers Har & Bar met hun optreden beginnen, staat binnen luttele seconden de tent al op z'n kop.
Want de gezellige Hollandse feesthits die wij ten gehore brengen, werken voor alle gasten heel aanstekelijk om gelijk in de polonaise mee te doen. Feestzangers Har & Bar brengen het Amsterdamse arena Toppers sfeertje naar jou feest.
Omdat onze feestact behoorlijk uniek is, zijn wij al jaren de meest geboekte en populaire feest artiesten.
U kunt ons boeken voor optredens van 30 minuten tot compleet avondvullend, met feest DJ en professioneel licht en geluid. Informeer daarom vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Feestzangers Har & Bar zijn heel veelzijdig als het gaat om de juiste muziek op het juiste feest of evenement. Want behalve Hollands-talige feesthits en meezingers, zijn wij ook zeer populair op de vele smartlappen festivals met onze smartlappen feestact "De Alberti's" Want "De Alberti's" zingen op elk feest of evenement de grootste Amsterdamse smartlappen. Maar ook als mobiel entertainment zijn wij in staat op uw smartlappen festival een leuke foute meezing-act neer te zetten om van terras tot terras uw gasten te vermaken met onze foute accordeon act. Deze act is lachen, gieren en meezingen.

Onze doelgroep is van 15 tot 88 of nog ouder...
Zijn vragen bel of mail ons gerust, of neem direct contact middels onze chat functie (rechts onder in beeld) zodat wij direct al uw vragen kunnen beantwoorden.
Feestzangers en feestartiesten Har & Bar zijn de zangers die u zoekt!

 

Prijs-indicatie: Tussen € 600 - € 1.000 - Tijd: In overleg - Geluid: Tot max. 250 personen