Headers ohio entertainment

Go Yellow is een van de beste allround bands van Nederland. Het orkest dat ieder feest, personeelsfeest, bruiloft of festival gegarandeerd tot een succes maakt.

Uw avond zal muzikaal worden aangekleed zoals u dat wilt, van prettige achtergrondmuziek tot spetterende dansmuziek. Laat u zich verrassen door de Abba-act, dans mee met de Grease-act of laat u meeslepen door de Tina Turner imitatie. Go Yellow maakt er een avond van om nooit meer te vergeten!

De presentatie en de opbouw van de avond is in handen van twee zangeressen die zonder enige moeite de juiste sfeer zullen neerzetten. Zij kiezen bewust voor een passende, aanstekelijke show en gevarieerde, dansbare en herkenbare covers; dance classics, disco, soul, rock'n roll, jazz, funk, latin, nederpop, easy-listening, noem maar op.

Go Yellow bestaat uit twee zangeressen begeleid door een vijf man sterke band. Dit kan worden uitgebreid met een blazerssectie, Go Yellow Extra, om uw feest nóg swingender te maken. Of uw feest nou plaatsvindt in een restaurant of in een grote concertzaal, Go Yellow zal garant staan voor een geslaagde avond.

 

Prijs-indicatie: Tussen €3.000 - € 4.000 - Tijd: 4 x 45 Minuten - Geluid: Tot max. 250 personen