Headers ohio entertainment

Deze 5-persoons feestband verzorgt voor u, uw gasten, uw vrienden, bekenden en familie een weergaloos, onvergetelijk feest. Met hun swingende covers, hun complete repertoire, hun verrassende mix van muziek voor jong en oud, muziek voor elk wat wils maken ze van elk festijn of feestje een ware happening!

Verzoeknummers? Aankleding met licht en geluid? Een akoestische set? Optreden een huiskamer? Muziek in de pauzes? Easy listening of achtergrondmuziek? Alles kan, alles mag. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!
Boek ons voor: Bruiloften, personeelsfeesten, een braderie, festivals, studentenfeesten en huiskamer – of tuinfeesten!

Een rock ' n roll-party met muziek uit de jaren ' 50 ? Terug naar de swingende jaren ' 60 ? Soul-, disco-, pop-, rockklassiekers of het meest actuele uit de huidige top 40.....? Geen probleem ..alle nummers worden door de strak spelende band zonder moeite en met veel flair vertolkt. Speciale wensen omtrent het repertoire? U vraagt, Highlight speelt 't !

Highlight heeft in de regio West-Brabant dan ook een grote bekendheid, natuurlijk tot stand gekomen door de vele optredens, maar ook door het uitbrengen van een viertal cd's, die een rijke variatie aan nummers bevatten: van Belgische chansons tot lekkkere,Nederlandstalige meedeiners, van rock en latin tot popclassics , allemaal zeer dansbaar en voor jong en oud, voor elk wat wils. De in al die jaren gegroeide live-reputatie van de band heeft de nodige gevolgen gehad: Highlight heeft een tweetal korte tournees in Noord-Duitsland achter de rug en ook verder in de provincie Brabant groeit de faam van het muzikaal collectief.

Kortom: Highlight is een band, waar je beslist naar geluisterd moet hebben, een band die voor een feestje gaat en een band die op elke feestelijke gelegenheid een keurige balans weet te maken tussen het passende, rijkelijke muzikale aanbod en het publiek, dat dergelijke muziek zeer weet te waarderen.

Highlight is een band die weet wat het publiek wil horen, die begrijpt dat het publiek vermaakt wil worden, die veel succesvolle ingrediënten van allerlei top bands samenvoegt in één nieuwe band: Highlight, wij staan klaar voor U ( en uw feestje)!

 

Prijs-indicatie: Tussen €1.000 - € 2.000 - Tijd: In overleg - Geluid: Tot max. 250 personen