Headers ohio entertainment

De Mariachi is een typisch Mexicaans ensemble welke dateert uit het begin van de negentiende eeuw. Deze reflecteert de rijke Mexicaanse folklore wat muziek en dans betreft en tevens het romanticisme, het temperament en de passie van het volk. Trompet, violín, guitarron, gitaar en vihuela zijn onmisbare instrumenten in de Mexicaanse muziek.

De Mariachi Fiesta Mexicana interpreteert in hun optredens met gevoel en virtuositeit deze prachtige muziek die inmiddels wereldberoemd is geworden.

U zult kunnen genieten van boleros, rancheras, sones, corridos; bekende liedjes zoals Cielito Lindo, Guadalajara, etc. Uiteraard ook nummers van beroemde Mexicaanse componisten zoals José Alfredo Jimenez, Agustín Lara en de romantische muziek van Javier Solis, Los Panchos en Vicente Fernandez.

We beschikken over een breed repertoire waarin u de beroemdste en mooiste melodieën van de mariachis allertijden zult aantreffen zoals: Ay Jalisco, Mexico Lindo, Las Mañanitas en Muñequita Linda. Natuurlijk spelen ook we voor het Latijnse publiek de lievelingsliedjes zoals El rey, Volver Volver, etc.

De Mariachi Fiesta Mexicana past binnen iedere gelegenheid zoals bruiloften, verjaardag, bedrijfsfeesten, festivals, etc. We bieden u de keuze van een trio tot een septet van Mariachis, gekleed in de typische Mariachikostuums en met de sombreros. 

Traditionele dans van Mexico
Tijdens onze optredens laten onze danseressen het publiek genieten van de traditionele Mexicaanse dans in hun prachtige Mexicaanse kostuums uit de verschillende gebieden van México.

 

Prijs-indicatie: Tussen €1.000 - € 2.000 - Tijd: In overleg - Geluid: Tot max. 250 personen