Headers ohio entertainment

Een orkest, of in de volksmond 'een band' maakt uw feest of evenement compleet. Er zijn orkesten in vele soorten en maten, met ieder hun eigen specialiteiten. Het is daarom verstandig om een band te boeken bij OHIO BV, omdat wij samen met u de beste mogelijk band kunnen adviseren voor uw specifieke omstandigheden en wensen.

Coverbands spelen liedjes die door 'andere' artiesten bekend zijn geworden. Het repertoire van een coverband is zeer herkenbaar voor een grote groep mensen en zijn daardoor zeer geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en algemene evenementen.

 

Een feestband kenmerkt zich door het live spelen van de beste party-hits van toen en nu. De liedjes hebben een zeer hoog meezinggehalte en het publiek zal al snel in een feestelijke mensenmassa veranderen.

 

Een tribute band spelen liedjes van 1 artiest of band, maar dan wel zodanig dat het lijkt alsof de 'echte' artiest op het podium staat. Ze zijn eigenlijk een perfecte kopie van de 'echte' artiesten. Denk bijvoorbeeld aan een ABBA tribute, Mavericks tribute, Beatles tribute... enzovoorts.

 

Piano entertainment is een relatief nieuw begrip in Nederland. Gekenmerkt door de aanwezigheid van 1 of 2 piano's. De pianisten zingen de laatste hits en brengen een hoog entertainment gehalte.

 

Een eenmansband (one-man-band) is een artiest die alleen uw evenement kan opluisteren. Met behulp van zang en een instrument zoals een keyboard, piano, of een gitaar. Door het gebruik van de laatste technieken lijkt het alsof er een grote band aan het optreden is. Bijzonder geschikt voor evenementen en feesten met kleinere budgetten of wanneer er weinig podiumruimte beschikbaar is.

 

Een orkest die uit twee personen bestaat. Er zijn vele soorten en maten met elk hun eigen kwaliteiten. Laat ons u adviseren over de beste keuze voor uw feest.

 

Een orkest die uit drie personen bestaat. Er zijn vele soorten en maten met elk hun eigen kwaliteiten. Laat ons u adviseren over de beste keuze voor uw feest.

 

Themafeesten zijn erg populair en er zijn dan ook zeer veel thema's beschikbaar voor uw feest of evenement. Passende muziek welke zich aanpast aan het gekozen thema is dan de kers op de taart. In bijpassende kleding, en uiteraard met het geschikte repertoire.

 

Loop-orkesten zijn mobiele muzikanten. Meestal akoustisch, soms uitversterkt met een mobiele installatie. Er zijn komische varianten, maar ook loop-orkesten die inzetbaar zijn voor B2B, winkelcentra of promotionele activiteiten. Wij adviseren u graag!