Headers ohio voorpagina

Jubileum Ikea 
Zaterdag 17 juni jl werdt het 15-jarige bestaan van bedrijventerrein Vaanpark gevierd. Bij IKEA gebeurde dit met een groot ontbijt voor 400 omwonenden van de woonboulevard. Zij kregen een gratis ontbijt en entertainment aangeboden.

Vanochtend om 9:30 uur namen de eerste gasten plaats in de ‘ontbijtzaal’: de parkeergarage van IKEA Barendrecht. Voor deze gelegenheid was de parkeergarage versierd en was er muziek en entertainment met de crazy bingo verzorgd door OHIO. Voor de kinderen stond er een springkussen klaar.

Ontbijtje
IKEA Barendrecht: “Toen 15 jaar geleden IKEA zich vestigde in de buurt, waren de bewoners in eerste instantie een beetje sceptisch. Uiteindelijk viel het gelukkig allemaal mee, maar toch een reden om de buurtbewoners even in het zonnetje te zetten.” De gasten konden vanochtend aanschuiven aan lange tafels met broodjes, beleg en iets te drinken. Henrike Knippenberg was vanochtend te gast bij het ontbijt: “Eerlijk gezegd hadden we ons heel spontaan aangemeld: niet gedacht dat we zo’n superontbijt zouden hebben. Wat hebben we een lol gehad met de crazy bingo!”

Een aantal gasten werden als VIP behandeld, deze mensen komen zeer regelmatig of dagelijks ontbijten bij de IKEA en een aantal van hen hebben zelfs op deze manier een vriendschapsband opgebouwd.

Door: Jordi Menheer

Ohio heeft Ikea voorzien van de facilitaire benodigdheden, tafels, foldup tables, geluid, stroom en entertainment .

.m Ohio IKEA Ontbijt 2m Ohio IKEA Ontbijt 3m Ohio IKEA Ontbijt 4m Ohio IKEA Ontbijt 5

button 150 facebook ohio

telefoon ohio