Headers ohio voorpagina

Ohio Henk Kramer over HEY WEDDEN!!!!   ZEIDEN MIJN KLEINZOONS...DAT LUKT JE NOOIT...

Anderhalf jaar geleden ging ik een weddenschap aan met mijn kleinzoons.

Ze eten zo graag Chocoladepasta met hagelslag op de boterham.
Dus vroeg ik “..waarom is dat niet in de winkels te krijgen”.

Ooit eerder ging ik zo’n uitdaging aan door een grammofoonplaat te maken die nota bene ook nog een wereldhit werd. Toen had ik geen verstand van platen zoals ik nu niet had van Chocoladepasta :-) Toch zei ik dat ik wilde proberen het in de markt te zetten.

“Dat lukt je nooit”, was hun reactie en de weddenschap was een feit!

Uitgebreid onderzoek volgde en snel bleek dat het om allerlei redenen, zo zeiden de professionals, niet gemaakt kan worden.

Ik legde me er niet bij neer waarna gesprekken met fabrikanten, Belgische chocolade experts, overheid en TNO succes opleverde. Er volgden heeeeeel veel testen, testen en nog eens testen... Allerlei "beren op de weg" tegenkomend. Het werd steeds spannender.

Intussen kwam Yvon Strooker, culinair specialiste van La Culina in Putten op m'n pad, die figuurlijk gesproken "overal chocola van kan maken"… Een samenwerkingsverband lag voor de hand, dat meteen wegen opende.

Ohio Henk Kramer Hagelpasta 2Nu, anderhalf jaar later “apetrots” de productie van de eerste HAGELPASTA Crispy in maart 2017. Een hoogwaardige luxe HAGELPASTA, pure chocolade waarin minder suiker zit en waaraan geen conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Met lekkere Crispy chocolade. Een verrukkelijk Traktaartje voor de boterham, taarten en nog veel meer lekkers.

Met de uitreiking van de eerste pot aan de burgermeester van Capelle ad Ijssel op 24 februari  en op 27 februari 2017 aan de burgermeester van Putten is dit heerlijke product een feit.

Vanuit onze jarenlange relatie mochten wij het geluid en video gedeelte verzorgen en wensen Henk en Yvonne alle succes toe. 

 

button 150 facebook ohio

telefoon ohio