Headers ohio voorpagina

 Tijdens de decembermaand was er op winkelcentrum Hoogvliet van alles te doen :

m 20161218 141952Levende Kerststal :
Drie dagen was er de levende Kerststal met verschillende dieren en een Maria en Jozef om er op te passen. De dieren werden goed verzorgd en voelden zich op hun gemak en konden door de bezoekers aangehaald worden. Een gezellig plaatje wat veel bekijks en leuke reacties bij de bezoekers van het Winkelcentrum opleverde. Veel foto's werden er gemaakt onder andere in de stal.

Kassa bonnen actie :
De kassa bonnen actie waar men loten op kon krijgen was weer een groot succes. Totaal 100 prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers werden onder de bezoekers, die op vertoon van hun kassa bonnen loten hadden gehaald in de Kiosk op het winkelcentrum, verloot. De prijzen waren af te halen bij de winkeliers.

ArresleeOp de foto voor de feestdagen :
Deze actie waar men op de foto kon tegen een green screen achtergrond is heel druk bezocht. De foto die direct mee naar huis genomen kon worden was een succes.
De achtergrond waarin je geplaatst werdt kon je zelf uit kiezen en dat gaf mooie plaatjes in o.a. de arreslee, het vliegtuig of romantisch bij de open haard.
Een leuke foto om te houden of weg te geven voor kerst. 

 

Op schootKerstman :
Ook de kerstman had nog even tijd om langs te komen en de kinderen kregen allemaal een manderijn uitgereikt. Een handje, verhaaltje en samen op de foto. 
Voor sommigen nog wat eng maar na een paar gerust stellende woorden toch maar even een handje geven.


 

dickenskoorVrolijke noten :
het Dickens orkest zorgde deze dag voor gezellige kerstmuziek op het winkelcentrum. Geheel in stijl kwam je ze overal tegen en anders hoorde je ze wel. 

 

Wie gun jij een kerstpakket: 
kerstpakketsmallDeze actie waarbij de bezoekers door het invullen van een formulier iemand aanbevolen voor het krijgen van een kerstpakket was hartverwarmend.
Veel uiteenlopende redenen werden er aangevoerd waarom mensen iemand het 
door de winkeliersvereniging beschikbare kerstpakket gunde.

Uit alle formulieren werden 10 winnaard getrokken en op zaterdag ontvingen deze de gevulde tas. De dankbare reacties gaven aan dat deze actie zeer gewaardeerd werdt door zowel de bezoekers die er aan mee deden als wel de winnaars.

Een warm gebaar mogelijk gemaakt door de winkeliers van WC Hoogvliet. 

button 150 facebook ohio

telefoon ohio