Headers ohio voorpagina

m 2015 06 27 16Op zaterdag 27 juni hield de brandweer Albrandswaard een bijzondere open dag. Deze dag stond in het teken van, en was bestemd voor, mensen met een geestelijk of lichamelijk handicap.

Omdat organisator Bert van der Burgh met zijn mensen vonden dat deze groep mensen op de open dagen nooit de aandacht kregen die zij verdienen, besloten zij jaren terug elke 2 jaar een speciale open dag voor deze doelgroep te organiseren.

Door de inzet van een hele grote groep vrijwilligers van Brandweer, Politie, Douane, Reddingsbrigade en het SIGMA team, is dit een dag die een onvergetelijke indruk maakt. Niets was te veel om het de uitgenodigde bezoekers naar hun zin te maken met als hoogtepunt een rondrit in alle beschikbare auto's van de hulpdiensten. Met veel sirenegeluiden maakte de karavaan een tocht van een uur door Rhoon-Poortugaal en Barendrecht om daarna te genieten van een gezamelijke barbeque.

Het OHIO team heeft veel waardering voor de organisatie en de vrijwilligers. Wij zijn blij dat wij ons steentje ook mochten bijdragen door het verzorgen van de muziek op deze speciale dag.

m 2015 06 27 15

button 150 facebook ohio

telefoon ohio