Headers ohio entertainment

Ferry Gerats is de goochelaar in Nederland, die de meeste prijzen heeft gewonnen.
Dit gebeurde elf maal, verdeeld over verschillende categorieën, o.a. algemene goochelkunst, goochelen met speelkaarten, mentalisme en komisch goochelen. In het bijzonder noemen we hiervan: Wereldkampioenschappen Brussel onderscheiding voor komisch goochelen NationaalconcoursOnderscheiding voor originaliteit

In Bananasplit was hij te zien als de enige eerlijke geldvervalser. Hij is de huisgoochelaar van Heineken BV. Bovendien had hij de bijzondere eer om op te treden op de gala-avond van het nationaal congres voor de goochelkunst. En dit gebeurde niet één maar zelfs twee maal. Door zijn humor en zijn verstandsverbijstering wekkende mysteries is hij een van de meest gevraagde goochelaars van Nederland.

Stand Up Comedy Magic Act
Naast het mysterie staat bij deze act ook nadrukkelijk de lach centraal. Momenten van verstandsverbijstering worden dan ook voortdurend opgevolgd door lachsalvo's. De act is zowel geschikt voor een publiek van 10 maar ook van 1000 personen. Vanaf + 70 personen worden er evenwel voorwaarden gesteld aan de omstandigheden, waaronder het optreden plaatsvindt. 

Speelplek: minimaal 2 m²
Tijdsduur: maximaal 30 minuten
Presentatie in het nederlands en engels

Tablemagic
Tablemagic is op elk evenement een doorslaand succes. Bij deze vorm van goochelen wordt er bij het publiek aan tafel of voor staande groepjes gasten gegoocheld. Juist omdat er wonderen plaatsvinden terwijl men er met de neus bovenop zit, is de impact enorm. 

Tijdsduur: Doorgaans drie à vier uur. 
Presentatie in nederlands, duits en engels

Beursoptredens
de Klantenvanger 
Aan de rand van de stand brengt Ferry Gerats bezoekers met een indrukwekkende en leuke goocheltruc in een prettige stemming, waardoor zij ontvankelijk worden voor een gesprek met een verkoopadviseur. 
Deze dienstverlening is ook uitermate geschikt voor het entertainen van gasten op de stand (vooral handig als die even op hun vertegenwoordiger moeten wachten); het fêteren van belangrijke relaties; het verzamelen van visitekaartjes van passanten of indien gewenst, het selecteren van potentiële opdrachtgevers uit de beursbezoekers. 

Referenties op aanvraag.
Tijdsduur in overleg.

Recensie in het toonaangevende vakblad voor beurzen en tentoonstellingen: 
de Exposant.

 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: In overleg - Geluid: Tot max. 250 personen