Headers ohio entertainment

 

Sylvia is één der weinige vrouwen in de wereld der magie.
Een vader als goochelaar en een moeder met het beroep van mannequin zorgden ervoor dat Sylvia al op jonge leeftijd met het artiestenvak in aanraking kwam.

Zo heeft zij o.a. voor de Duitse televisie een onderwater-act gepresenteerd, compleet met duikuitrusting waarbij zij in een groot bassin onderwater goochelde met vissen en schildpadjes.

Een show presenteren, Table-Magic tijdens een intiem diner, of een verrassende show. Sylvia kan het allemaal! Met haar ontwapende optreden zorgt zij voor een aangename sfeer die verrassend, verbazend en magisch kan zijn. Niet alleen spreekt zij 6 talen waardoor zij eenvoudig weg gemakkelijk met een internationaal publiek weet om te gaan maar zij heeft net dat ietsje meer voor een geslaagd evenement. Met en zonder magie is Sylvia een goede keus

Mede door haar beheersing van de internationale talen, verzorgt Sylvia niet alleen haar Magic optredens voor internationaal publiek maar ook presenteert zij diverse congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Sylvia brengt haar eigen show tijdens Cruises en Bedrijfsevenementen en vele andere gelegenheden, en natuurlijk kunt u haar wekelijks bewonderen in 'de wereld van K3' die in Nederland word uitgezonden door de TROS en in België door VTM

 
 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: In overleg - Geluid: Tot max. 250 personen