Headers ohio licht en geluid

In Nederland wordt op vele locaties vergaderd en overlegd. Voor die gelegenheden verhuurt en levert Ohio professionele audiovisuele apparatuur.
Voor het houden van vergaderingen, symposia, workshops en evenementen worden specifieke eisen gesteld aan onze mensen en de apparatuur. Verstaanbaarheid van sprekers, zangers en muziek is van groot belang.

AV diensten worden regelmatig uitgevoerd met registratie met meerdere camera's, LED-walls, streaming video, narrowcasting stemkastjes, vergader set, video conferencing en andere multimedia apparatuur.

Wanneer u een bijeenkomst heeft, dan verloopt de communicatie via professionele beeld- en geluidsapparatuur, deze moet zeer betrouwbaar in de werking zijn en bediend door professioneel personeel. Daarvoor huurt u de audiovisuele expertise van Ohio in op locaties of uw eigen vestiging. Wij leveren apparatuur voor beurzen, congressen, bedrijfsleven, overheden, onderwijs, evenementen en live events.

Elke situatie is anders. Wij adviseren u graag over de invulling, de opstelling en de in te zetten apparatuur. Wij verzorgen de installatie en bediening van de apparatuur.

Wij zorgen ervoor dat uw presentatie de kwaliteit en netheid uitstraalt die ervan verwacht wordt!

Ohio presentatie sport 1ohio presentatiesohio totaal presentatieohio gala presentatieohio benefiet presentatiem ohio verhuurohio sporthal verlichting 2