Headers ohio entertainment


 

Mobiele speelaanhanger

Met deze unieke speelaanhanger haalt u een complete binnenspeeltuin naar uw evenement. De kinderen kunnen al klimmend, klauterend en glijdend de speelruimte ontdekken die opgevuld is met vrolijke ballenbak ballen. De speelaanhanger is qua speelelement vergelijkbaar met een indoor klim- en speelhal, hierbij kunnen kinderen naar diverse levels klimmen en klauteren. De aanhanger is uitgerust met zachte schuimrubbermatten zodat ieder kind naar hartenlust kan klimmen en glijden. Met deze speelaanhanger haalt u een geweldige kinderattractie naar uw evenement, verjaardagsfeest, braderie of festival.

attracties Mobiele speelaanhanger voorkantDe mobiele speelaanhanger is een ideaal speelelement voor kinderen met diverse klim en glij objecten. Omdat het voor de kinderen als een ware ontdekkingstocht wordt gezien om door de tunnel te gaan van mobiele speelaanhanger is deze altijd in trek. De mobiele aanhanger is overdekt en voorzien van een luifel. Hierdoor is de mobiele speelaanhanger ook bij regen te gebruiken.

Huur de mobiele speelaanhanger in combinatie met onze andere gave kinderattracties. De kinderen zullen de dag van hun leven beleven. Bekijk onze kinderattractie assortiment. Zo kunt u de mobiele speelaanhanger combineren met mega glijbaan, draaimolen, kinderrodeo en/ of junior sumoworstel set. Om het feest helemaal compleet te maken laat u de kinderen professioneel schminken en zorgt u voor een traktaties zoals een popcorn en/of suikerspin.

De mobiele speelaanhanger kan gehuurd worden in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. Vraag hier een offerte op maat aan. De mobiele speelaanhanger is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouw instructies.

Het opzetten van de mobiele speelaanhanger is eenvoudig. Plaats de mobiele aanhanger op de gewenste locatie, maak het luifel open en bevestig de glijbaan.

 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: In overleg - Geluid: Niet van toepassing