Headers ohio entertainment

Een springkussen geeft een evenement extra uitstraling. Organiseer je binnenkort een kinderfeest, een voetbaltoernooi, een straatfeest of een jubileum? En ben je op zoek naar een leuke attractie? Kies er dan voor om een springkussen te huren.

De populairste springkussens op dit moment

= Springkussen Bumba

= Springkussen Klein kasteel

= Springkussen Cowboy

Springkussen huren bij Ohio? Goede keuze! De springkussens verschillen flink in afmeting, kleur en uitstraling. De kleinste springkussens van Ohio zijn ongeveer 3 bij 3 meter groot. Deze springkussens zijn erg geschikt voor kleine evenementen met relatief weinig kinderen, zoals bijvoorbeeld een kinderfeestje. Organiseer je een groot evenement? Huur dan de XXL Raceauto! Dit springkussen is maar liefst 9,7 bij 5 meter groot.

Speciaal voor de allerkleinsten heeft Ohio het 'Bumba springkussen' in het assortiment. Dit springkussen heeft de ideale afmetingen voor het gebruik bij een tuinfeestje. Het springkussen is overdekt. Of het nu regent of zonnig is, dit Bumba springkussen maakt ieder kinderfeestje tot een groot succes!

Dit springkussen is incl. dak.

Dit grote en opvallende springkussen is er speciaal voor stoere binken. Het XXL-raceauto springkussen laat jongensharten sneller kloppen, en ook vaders zullen dit springkussen graag voor hun zoon huren. Dit springkussen is uitermate geschikt voor kinderfeestjes. Springkussens huur je gemakkelijk en snel bij Ohio

Waarom huren bij Ohio?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor Ohio. Ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld. Bij ons vind je niet enkele springkussens, maar tientallen springkussens. Daarnaast zijn wij de goedkoopste springkussenverhuurder in Nederland. Maar er zijn meer redenen om een springkussen te huren bij Ohiol...

* Alles thuisbezorgd & hulp bij het opzetten en afbreken

* Springkussen huren in heel Nederland

 

 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: In overleg - Geluid: Niet van toepassing