Headers ohio entertainment

 

 

Jaren geleden verhuisde zijn vader van het zonnige Italië naar het land van de onbegrensde mogelijkheden: Amerika. Maar Luciano wilde meer van de wereld zien en trok erop uit. Uiteindelijk belandde hij in Nederland. Met een koffer vol humor, een prachtige stem - die hij op het conservatorium heeft fijn geslepen - en een hartstochtelijke liefde voor het lekkerste ijs van de wereld: gelato italiano.

Ijskar
Luciano Gelati steelt overal de show met zijn temperamentvolle optreden. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daarvan warm krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert. Zijn klassieke ijskar is gevuld met het overheerlijke Italiaanse Stracciatella ijs, bereid door de beste Italiaanse ambachtelijke ijsmakers.

Wilt u op verrassende wijze een diner afsluiten of uw feest, open dag, beurs of ander evenement opvrolijken? Met Luciano Gelati haalt u een rasartiest in huis. Succes verzekerd!

Mobiel
Ohio Luciano ijscomanmobileBehalve met zijn klassieke ijskar op een vaste plaats, kan Luciano Gelati zich als Luciano è mobile nu ook tussen het publiek verplaatsen. Voor festivals, winkelcentra en andere evenementen in beweging is deze nieuwe act een ware uitkomst. Waar u Luciano ook wilt hebben, hij vindt overal zijn weg.

Met zijn temperamentvolle optreden steelt Luciano Gelati overal de show. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daar warm van krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke Italiaanse ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert.

Wilt u op verrassende wijze uw evenement opvrolijken? Met Luciano Gelati haalt u een rasartiest in huis.

 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: In overleg - Geluid: Niet van toepassing