Headers ohio entertainment

Chroma Key (ook wel blue- of green-screening genoemd) komt uit de studio’s van Hollywood en is een eenvoudige en betaalbare manier voor het realiseren van de meest spectaculaire en fantasievolle producties. 

Chroma Key fotofun sinds 1998 
De techniek kwam in 1998 naar het Nederlandse publiek en laat hen de hoofdrol spelen in een scène naar keuze. Inmiddels is de Chroma Key evenementenfotografie uitgegroeid tot een bijzonder en origineel programmaonderdeel voor op beursen, kleine of grote bedrijfsfeesten of op een megasportevent

Wij heten uw gasten welkom in onze ter plaatse opgebouwde fotostudio, waarna we ze op een vakkundige en plezierige wijze op de foto zetten. Met behulp van de Chroma Key fotomontagetechniek verwerken wij de foto razendsnel tot een persoonlijk product, eventueel voorzien van tekst en/of logo. 
Een leuke fotobelevenis waarvan het resultaat (de foto) direct klaar is om mee te nemen. Of het nu gaat om enkele honderden of duizenden foto's...onze techniek kan het aan! 


rotterdamairport_1

wykomotor_1
Bedrijfs- personeel feest
Chroma key foto entertainment is bij uitstek geschikt als gangmaker tijdens uw bedrijfs- of personeelsfeest. In onze in jaren opgebouwde foto settings database hebben we een ruime keuze aan leuke thema's , zoals tropisch, mafia, halloween, lente, zap around the world etc. etc. 
Heeft u geen bepaald thema dan selecteren we samen met u een leuke reeks fotosettings passende bij uw gastenprofiel. 

Organiseert u een feestelijke middag of avond voor uw bedrijf? Dan kan Chroma key u feest extra succesvol maken, de gasten beleven het plezier van onze inter actieve fotofun studio, ze krijgen direct een leuke fotoafdruk en de foto's zijn eventueel later allemaal nog terug te zien, op een (gratis) website. 

OHIO is u graag van dienst voor feesten van 50 tot 5000 personen. 

Enkele kenmerken 

- Onze enthousiaste medewerkers voor interactieve fotofun tijdens
het feest
- Diverse thema's kosteloos tot uw beschikking, of we maken een
special thema voor u
- Geschikt voor feesten van 50 tot 5000 personen
- Foto's van 10x 15 cm of 15 x23 cm al dan niet verpakt in nette
passe partouts
- Gratis flashwebsite met alle feestfoto's - Ook in combinatie met
een standaard fotoreportage te boeken 


personeelsfeestnh
microsoft

 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: In overleg - Geluid: Niet van toepassing