Headers ohio dj en thema

Partyjock Dimitri Visch (DJ Lex Hilarisch) draait clichématig en ongedwongen. Hij is een flamboyante theater DJ en de Liberace van de Disco. De rode draad door zijn Drive-in show is Disco, maar ook andere stijlen worden gedraaid. Met een knipoog en een lach worden er foute platen van stal gehaald, die je thuis niet draait, maar die je stiekem wel kent en kan meezingen.

Publieksopwarming is één van de specialiteiten van partyjock Dimitri Visch. Hij is niet alleen handig met het draaien van platen, maar betrekt ook het publiek op een ludieke manier bij een optreden. Hoe? Dat moet je meemaken en zien! Presentaties en aankondigingen schuwt hij ook niet. Partyjock Dimitri Visch voelt zich prima thuis in discotheken, clubs, bars, festivals,foyers en theaters en is ook als DJ te boek zonder dat hij zijn apparatuur meeneemt.

Een partyjock is meer dan alleen een DJ zijn en het draaien van platen. Het is pure entertainment. Interactie met het publiek en een actieve houding vormen de basis. Dimitri is altijd in thema gekleed en verrast graag, past zich aan, maar behoud altijd zijn draaistijl.

Hij is flamboyant, en over de top. Hij staat te ongegeneerd te swingen achter de DJ Booth en gedraagt zich alsof hij in een videoclip zit. Een DJ met karakter.

Dimitri is een allround DJ en kan vele stijlen aan, maar is geen liefhebber van house, techno, hardcore en dance. Muziek moet soul hebben.

 

Prijs-indicatie: Lager dan € 600 - Tijd: Avondvullend - Geluid: Tot max. 250 personen