Headers ohio dj en thema

Uw bedrijfsevenement in stijl verzorgd met de juiste sfeer.

m ohio sfeerfotoohio sfeerfoto Laurence kerkohio sfeerfoto lounge Laurence kerkohio sfeerverlichting 21De organisatie van bedrijfsevenementen is een van de activiteiten van Ohio. In samenspraak met onze klanten organiseren wij al ruim 35 jaar evenementen op maat. Tot in detail en tot in de puntjes verzorgt Ohio Event Creations uw bedrijfsevenement.
Van idee tot productie. Bij de organisatie van bedrijfsevenementen houdt Ohio rekening met uw wensen, het beoogde doel en budget.
Uw marketing- of businessdoelstelling of een onvergetenlijk personeelsfeest kunnen onze uitdaging zijn.

Desgewenst nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van het voor- tot het eindtraject inclusief vervoer en catering. Ohio heeft al meer dan 30 jaar ervaring en actief als organisator van bedrijfsevenementen.
Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt om onze creativiteit te gebruiken om deze wensen te vertalen in een professioneel programma.
Voor de organisatie van bedrijfsevenementen zijn wij u graag van dienst. U bent welkom!

Organisatie bedrijfsevenementen: Ohio Event Creations
Organiseren is ons vak. Wij helpen u graag met de organisatie van bedrijfsevenementen.
Wij werken op diverse locaties, met kleine en grote groepen en kennen een uitgebreid programma-aanbod. Bijna alles is mogelijk.
Dat ene bijzondere idee of die speciale wens werken we graag voor u uit tot een totaalprogramma waarin ieder detail is ingevuld:

Jubileum
Teambuilding
Relatie-event
Bedrijfsopening
Meeting & Congres
Productpresentatie
Dealer dagen
Open dagen
Vergaderen
Personeel feest