Headers ohio dj en thema

Lekker uit je dak gaan en één groot feest met de OHIO Après-ski party! En OHIO maakt het wel heel erg compleet!  De DJ zal draaien vanuit zijn eigen skihut, we plaatsen uitgebreide winterse decoratie en decorwanden, dennebomen, ski's ... alles om uw locatie om te toveren tot een heus "Après-Ski" feestlocatie. Natuurlijk met het beste licht & geluid zoals u van OHIO gewend bent.

themafeest apres skiDe DJ's draaien de gezelligste nummers om mee te zingen, op te dansen of als je kunt ... mee te jodelen. En kun je zelf niet zingen dan is er altijd nog de mogelijkheid een echte apre-ski zanger te boeken om er een knalfeest van te maken. Kortom lekker feesten met de OHIO Apres Ski Show.

De samenstelling van de show is een uitgebreid pakket met decor, skihut, bomen, ski's, verlichting en geluid. En om helemaal het wintergevoel te krijgen komt er zelfs sneeuw naar beneden. In overleg met u kunnen wij uw locatie aankleden en de juiste sfeer creëren.

Dit thema is uit te breiden met vele mogelijkheden; Wij kunnen een totaal programma voor u opmaken rond dit thema met bijvoorbeeld leuke wedstrijdjes zoals houtzagen, spijkerslaan, bierpul schuiven of andere activiteiten.

Wij hebben ook de juiste artiesten zoals apres-ski zangers of leuke acts om de feestavond verder compleet te maken. Dit, in combinatie met onze OHIO Après-Ski show staat garant voor winterse gezelligheid.

 

thema apresski ski  m thema apresski hvh